6.12.2011

''ΡΟΥΒΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ'' Σε ΠΑΕ μετατρέπεται ο Ρούβας...

                                                                   ΡΟΥΒΑΣ.

Μια νέα και πρωτόγνωρη διαδικασία είχαν να συζητήσουν το πρωί της Κυριακής στη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στη Γέργερη, οι άνθρωποι της διοίκησης με τους φίλους της ομάδας του Ρούβα, σχετικά με το γεγονός ότι τη νέα σεζόν η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Football League 2, κάτι που σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σίγουρα θα είναι περισσότερες…
Θέλοντας λοιπόν να ξεκινήσουν σε σωστές βάσεις και να προχωρήσουν με σταθερά βήματα, το πρώτο θέμα που συζητήθηκε στη Γ.Σ. ήταν η μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ η ΤΑΠ. Ενόψει λοιπόν της νέας σεζόν που ο Ρούβας θα είναι σε επαγγελματική κατηγορία, αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη για ΤΑΠ, τελικά η απόφαση που πάρθηκε ήταν να μετατραπεί σε ΠΑΕ.
Έτσι, μετά από την παραπάνω εξέλιξη δημιουργήθηκαν επιτροπές οι οποίες θα επιχειρήσουν άμεσα άνοιγμα προς την τοπική κοινωνία της Γέργερης και παράλληλα προς ολόκληρη τη Μεσσαρά, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία εγγραφής μελών-μετόχων. Λαμβάνοντας υπόψιν την σημερινή οικονομική κατάσταση, το αντίτιμο της μιάς μετοχής ορίσθηκε στα 10 ευρώ.
Παράλληλα, σύντομα αναμένεται το ραντεβού με τον Μύρωνα Σηφάκη ώστε να ολοκληρωθεί η συζήτηση που αφορά την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να δοθεί στη συνέχεια το βάρος στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με τους διοικούντες να ξεκινούν αρχικά τις επαφές με το υπάρχον έμψυχο υλικό ώστε να ξεκαθαριστεί ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Πάντως, επιθυμία όλων στον Ρούβα είναι το νέο ρόστερ να στηρίζεται στην πλειοψηφία του σε παίχτες προερχόμενους από την περιοχής της Μεσαράς, καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές εκείνοι, οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος των υποχρεώσεων μιάς επαγγελματικής κατηγορίας, όπως είναι η Football League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου